Home.
Introductie.
Diensten.
Contacten.
Bibiotheek.
© 2009  Computerbedrijf SylFer - All Rights Reserved
Computer bedrijf SylFer richt zich op:

• particulieren,
 • bedrijven,
• instellingen,  
 • overige.
Download CV Ferry Hoogenboom.
Over SylFer.
Particulieren:

Moeilijkheden met een printer installeren, problemen met het gebruik van Word en of Excel? U kunt het Internet niet op of u wilt graag gebruik maken van de mogelijkheden van Internet; maar u weet niet hoe? Uw tweede computer aansluiten en zo een netwerk bouwen? Al dit soort vragen c.q problemen kennen wij als geen ander. Vooral het welbekende blauwe scherm en de aanschaf van een computer kunnen de nodige kopzorgen geven. Voor al uw vragen, onduidelijkheden, problemen en ondersteuning die u zoekt, zijn wij de uitkomst. Wij richten ons op particulieren om die ondersteuning te bieden die nodig is.


Bedrijven/Instellingen en overige:

Uit onderzoek is gebleken dat het voor bedrijven/instellingen moeilijk is om een beroep te doen op een bedrijf die ondersteuning biedt van tijdelijke aard. Al gauw bent u als bedrijf/instelling verplicht om een ICT-medewerker in vaste dienst te nemen of aan te nemen op detacheerbasis.


Wij bieden aan bedrijven de mogelijkheid om bijvoorbeeld 1 maal in de week, of 1 maal in de twee weken of 1 maal in de maand ( al naar gelang uit het gesprek naar voren komt) uw systemen te controleren, te onderhouden en vooral te optimaliseren. Dit bespaart u als bedrijf veel geld en toch zal er die zorg zijn over uw ICT-Infrastructuur. Laten we eerlijk zijn, u wilt zich toch zeker druk maken over uw CORE Business en niet over uw systemen?!


Daarnaast bieden wij uw bedrijf de mogelijkheid om kennis op te doen op verschillende gebieden. Hierover leest u meer in het onderdeel trainingen.
Stel, u krijgt een nieuwe medewerker binnen uw bedrijf die u zo snel mogelijk productief wilt zien op de computer, dan kunnen wij er voor zorgen om de nieuwe medewerker zo snel mogelijk thuis te laten zijn op de gebieden van Windows, Office, Internet en Computers in het algemeen. De training kan ook plaats vinden in de avonduren, zo raakt u uw nieuwe medewerker op de dag niet kwijt en is hij/zij aanwezig om eventueel al ingwerkt te worden voor zijn/haar nieuwe functie.